3 (trang 9 SBT Tiếng Anh 11 Global Success): A new fitness club has just opened near your school. Write a short message (30-45 words) to your friend. (Một câu lạc bộ thể hình mới mở gần trường học của bạn. Viết một tin nhắn ngắn (30-45 từ) cho bạn của bạn.)

In your message, you should:

- tell him/her about the club

- suggest that he/she should join the club with you.

- ask if he/she prefers to go with you in the morning or afternoon.

Gợi ý)

Hi Alan,

A new fitness club has just opened near our school. It looks so great. It has the latest exercise machines and lots of space.

Why don’t you join the club with me? Do you prefer working out in the morning or late afternoon?

Write back soon.

Peter

Hướng dẫn dịch:

Chào Alan,

Một câu lạc bộ thể dục mới vừa được mở gần trường học của chúng ta đó. Nó trông rất tuyệt. Nó có các máy tập thể dục mới nhất và rất nhiều không gian.

Tại sao bạn không tham gia câu lạc bộ với tôi nhỉ? Bạn thích tập thể dục vào buổi sáng hay chiều muộn?

Phản hồi sớm nhé

Peter

Xem thêm lời giải bài tập Tiếng Anh lớp 11 sách Global Success hay khác:

IV. Reading (trang 5, 6, 7 SBT Tiếng Anh 11)

V. Speaking (trang 7, 8 SBT Tiếng Anh 11)

VI. Writing (trang 8, 9 SBT Tiếng Anh 11)

I. Pronunciation (trang 11 SBT Tiếng Anh 11)

II. Vocabulary (trang 11, 12, 13 SBT Tiếng Anh 11)

III. Grammar (trang 13, 14 SBT Tiếng Anh 11)

Câu hỏi cùng chủ đề