1. Jane is a doctor. 2. Jane is a student. Here are my tips for healthy living. First of all, you should always get a good night's sleep. At least seven hours of good sleep will give you enough energy for the next day

a (trang 9 SBT Tiếng Anh 7 Smart World): Read the blog on healthy living and choose the correct sentence. (Đọc blog về lối sống lành mạnh và chọn câu đúng.)

1. Jane is a doctor. 2. Jane is a student.

Here are my tips for healthy living. First of all, you should always get a good night's sleep. At least seven hours of good sleep will give you enough energy for the next day. It's important to get regular daily exercise and you should spend 30 minutes a day. It's also really important to eat healthy food. You should eat lots of fresh fruit and vegetables every day. And stay off that junk food. Food which contains a lot of fat or sugar is unhealthy and you shouldn't eat it too much. My mom is a doctor and she's always giving me advice on healthy living and I pass it on to my friends at school so that they can stay healthy like me.

Hướng dẫn dịch:

Đây là lời khuyên của tôi để sống lành mạnh. Trước hết, bạn nên luôn có một giấc ngủ ngon. Ít nhất bảy giờ ngủ ngon sẽ cung cấp cho bạn đủ năng lượng cho ngày hôm sau. Điều quan trọng là phải tập thể dục đều đặn hàng ngày và bạn nên dành 30 phút mỗi ngày. Ăn thực phẩm lành mạnh cũng thực sự quan trọng. Bạn nên ăn nhiều trái cây tươi và rau quả mỗi ngày. Và tránh xa đồ ăn vặt đó. Thực phẩm chứa nhiều chất béo hoặc đường không tốt cho sức khỏe và bạn không nên ăn quá nhiều. Mẹ tôi là một bác sĩ và bà luôn cho tôi lời khuyên về cách sống lành mạnh và tôi đã chia sẻ cho bạn bè ở trường để họ có được sức khỏe như tôi.

2. Jane is a student.

Hướng dẫn dịch:

2. Jane là một học sinh.

Xem thêm lời giải sách bài tập Tiếng Anh lớp 7 iLearn Smart World hay khác:

Unit 1 Lesson 3 (trang 6)

Unit 1 Review (trang 62)

Unit 2 Lesson 1 (trang 8)

Unit 2 Lesson 2 (trang 10)

Unit 2 Lesson 3 (trang 12)

Unit 2 Review (trang 63)

Câu hỏi cùng chủ đề