According to the paragraph 3, teachers with little or no classroom experience_____. A. will get high salary B. will get low salary C. will get no salary D. will get ill

A. will get high salary
B. will get low salary
C. will get no salary
D. will get ill

Đáp án đúng là: D

Giải thích:

Dựa vào câu: Before taking over a class, a person typically needs to complete a training program, including working as a supervised student teacher.

People who want to become university teachers need master's degrees.

Being a teacher involves being aware of the fact that learning sometimes be hard work, even for the most motivated students.

Dịch: Trước khi tiếp quản một lớp học, một người thường cần hoàn thành một chương trình đào tạo, bao gồm cả việc làm giáo viên học sinh được giám sát.

Những người muốn trở thành giáo viên đại học cần có bằng thạc sĩ.

Trở thành một giáo viên bao gồm việc nhận thức được thực tế rằng việc học tập đôi khi là một công việc khó khăn, ngay cả đối với những học sinh năng động nhất.

Câu hỏi cùng chủ đề