What is the tone of the paragraph 2? A. Dogmatic B. Vitriolic C. Informative D. Belligerent

What is the tone of the paragraph 2?

A. Dogmatic
B. Vitriolic
C. Informative
D. Belligerent

Đáp án C

Đoạn văn số 2 được viết với giọng văn nào?
A. Giáo điều

B. Châm biếm
C. Thông tin

D. Hung hãn
The rates are calculated as a 12-month moving average. Recent college graduates are defined as those between the ages of 22 and 27, with a bachelor’s degree or higher. The unemployment rate for recent college graduates has been inching upwards, from 3.8% in May to 4% in September. In contrast, the unemployment rate for overall workers was 3.6% in September.

(Tỷ lệ được tính như là theo trung bình động trong 12 tháng. Sinh viên tốt nghiệp đại học được định nghĩa là những người trong độ tuổi từ 22 đến 27, có bằng cử nhân hoặc cao hơn. Tỷ lệ thất nghiệp của sinh viên tốt nghiệp đại học gần đây đã tăng lên, từ 3,8% trong tháng Năm đến 4% trong tháng Chín. Ngược lại, tỷ lệ thất nghiệp của người lao động nói chung là 3,6% trong tháng Chín.)

Câu hỏi cùng chủ đề