It can be inferred from the last paragraph that_______. A. parents' satisfaction plays an important role in the number of students attending class. B. some schools are unable to provide a s

It can be inferred from the last paragraph that_______.

B. some schools are unable to provide a safe environment for their students.
C. not many children in modern society are allowed to be educated at home.
D. teachers' qualification may be one of the reasons why students come to class.

Có thể suy ra từ đoạn cuối rằng_______.

A. sự hài lòng của phụ huynh đóng vai trò quan trọng đối với số học sinh tham gia lớp học.

B. một số trường học không thể cung cấp một môi trường an toàn cho học sinh.

C. không nhiều trẻ em trong xã hội hiện đại được phép giáo dục tại nhà.

D. trình độ của giáo viên có thể là một trong những lý do khiến học sinh đến lớp.

Thông tin:

+ They may have a differing educational philosophy, they may be concerned about the safety of the school environment, or they may feel that the local schools cannot adequately address their children's educational needs.

(Họ có thể có một triết lý giáo dục khác, họ có thể lo lắng về sự an toàn của môi trường học đường, hoặc họ có thể cảm thấy rằng các trường học địa phương không thể giải quyết thỏa đáng nhu cầu giáo dục của con cái họ.)

→ B đúng

→ Chọn đáp án B