According to the passage, why is it so hard to avoid sugar? A. We like candy too much. B. It gives us needed energy. C. It’s in so many foods and drinks. D. We get used to eating it at scho

According to the passage, why is it so hard to avoid sugar?

A. We like candy too much.
B. It gives us needed energy.
C. It’s in so many foods and drinks.
D. We get used to eating it at school.

Đáp án C

Đề bài: Theo đoạn văn, tại sao khó tránh đường như vậy?
A. Chúng ta thích kẹo quá nhiều.
B. Nó cho chúng ta năng lượng cần thiết.
C. Có rất nhiều trong thực phẩm và đồ uống.
D. Chúng ta quen với việc ăn nó ở trường.
Căn cứ vào thông tin: The trouble is, in today’s world, it’s extremely difficult to avoid. From breakfast cereals to after-dinner desserts, our foods are increasingly filled with it. Some manufacturers even use sugar to replace taste in foods that are advertised as low in fat.
(Vấn đề là, trong thế giới ngày nay, nó cực kỳ khó tránh. Từ ngũ cốc ăn sáng đến món tráng miệng sau bữa tối, thực phẩm của chúng ta ngày càng chứa đầy nó. Một số nhà sản xuất thậm chí sử dụng đường để thay thế hương vị trong thực phẩm được quảng cáo là ít chất béo.)

Câu hỏi cùng chủ đề