According to the passage, what are children NOT usually taught outside the classroom? A. life skills B. interpersonal communication C. right from wrong D. literacy and calculation

A. life skills
B. interpersonal communication
C. right from wrong
D. literacy and calculation

Đáp án đúng là: D

Giải thích:

Dựa vào câu: When they enter school, children learn basic academic subjects such as reading, writing and mathematics. They also continue to learn a great deal outside the classroom. They learn which behaviors are likely to be rewarded and which are likely to be punished. They learn social skills for interacting with other children. After they finish school, people must learn- to adapt to the many major changes that affect their lives, such as getting married, raising children and finding and keeping a job.

Dịch: Khi vào trường, trẻ học các môn học cơ bản như đọc, viết và toán. Họ cũng tiếp tục học được rất nhiều thứ bên ngoài lớp học. Họ tìm hiểu những hành vi có khả năng được khen thưởng và có khả năng bị trừng phạt. Họ học các kỹ năng xã hội để tương tác với những đứa trẻ khác. Sau khi học xong, mọi người phải học cách thích nghi với nhiều thay đổi lớn ảnh hưởng đến cuộc sống của họ, chẳng hạn như kết hôn, nuôi con và tìm và giữ một công việc.

Câu hỏi cùng chủ đề