According to the passage, in the future children ______. A. won’t be taught in schools B. will learn more than at present C. won’t have contact with teachers D. will still learn life skills

According to the passage, in the future children ______.

A. won’t be taught in schools
B. will learn more than at present
C. won’t have contact with teachers
D. will still learn life skills at schools.

Đáp án D

Theo đoạn văn, trong tương lai những đứa trẻ sẽ _____ .
A. Không được dạy ở trường
B. Học nhiều hơn ở hiện tại
C. Không có tương tác với giáo viên
D. Vẫn học những kỹ năng cuộc sống ở trường
Căn cứ vào thông tin trong đoạn 2:
“In education, teachers will be largely replaced by teaching machines far more knowledgeable than any human being. Most learning will take place in the home via video conferencing. Children will still go to school though, until another place is created where they can make friends and develop social skills.”

(Trong giáo dục, giáo viên sẽ được thay thế phần lớn bằng máy móc dạy học có kiến thức hơn nhiều so với bất kỳ con người nào. Hầu hết việc học sẽ diễn ra trong nhà thông qua hội nghị video. Trẻ em vẫn sẽ đến trường, cho đến khi một nơi khác được tạo ra nơi chúng có thể kết bạn và phát triển các kỹ năng xã hội.)

Câu hỏi cùng chủ đề