The schools teach a (1)__________ many things of value to the future accountant, doctor or electrician.

A. large

B. great
C. far
D. deal

Question 1. B

A great / good many things = many things

A great many things : rất nhiều điều

The first question we might ask is: What can you learn in college that will help you in being an employee? The schools teach a (31)....................... many things of value to the future accountant, doctor or electrician.Do they also teach anything of value to the future employee? Yes, they teach the one thing that it is perhaps most valuable for the future employee to know. But very few students bother to learn it.

[ Câu hỏi đầu tiên chúng ta có thể hỏi là: Bạn có thể học gì ở đại học cái mà sẽ giúp bạn trờ thành một nhân viên? trường học dạy rất nhiều điều giá trị đối với kế toán, bác sĩ hoặc thợ điện trong tương lai.Liệu chúng cũng dạy bất cứ điều gì có giá trị cho một nhân viên tương lai? Vâng, chúng dạy một thứ có lẽ quý báu nhất mà một nhân viên tương lai cần biết. Nhưng rất ít học sinh quan tâm đến việc học nó. ]

Câu hỏi cùng chủ đề