One suggestion is that you access whether you are likely to be successful (2)_______ learning a language.

A. in
B. on
C. at
D. of

Cụm từ: be successful at sth: thành công về ( cái gì đó)

One suggestion is that you access whether you are likely to be successful (32)…….. learning a language. Did you enjoy studying language at school, for example? Do you have enough time to learn a language ? The major cost will be your own time and effort.

[ Một đề nghị rằng bạn cứ tiếp cận bất kể có thành công trong việc học ngôn ngữ hay không. Ví dụ bạn thích học ngôn ngữ ở trường không? Bạn có đủ thời gian để học một ngôn ngữ? Cái giá của khóa học sẽ là thời gian và nỗ lực của chính bạn.]

=>Chọn C

Câu hỏi cùng chủ đề