Not all clothes are (1)_________ for work or school, perhaps because they are not formal enough, or simply not comfortable.

A. fitted

B. suitable
C. comfort
D. equal

Fitted (a): vừa vặn

Suitable for sth (a): phù hợp

Comfort (n): sự thoải mái

Equal (a): bình đẳng

Choosing clothes can be difficult. Some people want to be fashionable, but they don’t want to look exactly like everybody else. Not all clothes are (31) ……. for work or school, perhaps because they are not formal enough, or simply not comfortable.

[ Chọn trang phục có thể khó khăn. Một số người muốn trông thật thời thượng, nhưng họ không muốn trong y chang như người kháC. Không phải tất cả quần áo đều phù hợp cho công việc hay trường học, có lẽ bởi vì chúng không đủ trang trọng, hoặc đơn giản không thoải mái.]

=>Chọn B

Câu hỏi cùng chủ đề